Feest met de CCR Revival!

Op Vrijdag 31 Mei komt de CCR Tribute Band naar Alteveer in feesttent waar  iedereen gratis naar binnen kan. Dan zullen de bekende nummers gespeeld worden en er zal gefeest worden tot in de late uurtjes!

“a Creedence Clearwater Revival/John Fogerty Experience”

De bandnaam verraadt meteen al duidelijk waar deze band hun inspiratie vandaan heeft gehaald. Dat is namelijk de eind jaren zestig / begin jaren zeventig enorm populaire Amerikaanse formatie Creedence Clearwater Revival.
De belangrijkste man van C.C.R. was John Fogerty en ook uit zijn solo materiaal wordt bij C.C.R.-Revival geput.

Ondersteund door muzikale topkwaliteit weet CCR-Revival met energieke shows veel mensen te overtuigen. Enthousiasme en gedrevenheid zijn ingrediënten die de Drents-Groningse band inmiddels meer dan 15 jaar op de weg houdt.
Eigenschappen, die nog altijd bewezen worden door de nog steeds groeiende populariteit van deze band.